Sleep & Dine bij The Harbour Club Vinkeveen: aanrader + vet goede deal! (2024)

Onlangs waren Steven en ik uitgenodigd voor een k̶u̶s̶s̶e̶n̶g̶e̶v̶e̶c̶h̶t̶overnachting bij Leonardo Hotel Vinkeveen en een diner bij The Harbour Club Vinkeveen. Een uitje dat op ons lijf geschreven is want we zijn dol op uit eten gaan en vinden het heerlijk om even buitenshuis te genieten. Actieve uitjes zijn aan ons niet heel erg besteed; wij genieten van graag rust, lekker eten en luxe. In dit artikel neem ik je mee langs ons uitje en deel ik een hele goede deal met je..geloof me; die wil je!

Leonardo Hotel Vinkeveen

Op een zonnige zondag reden we in 45 minuten naar Vinkeveen en checkten we in bij het Leonardo Hotel. Dit hotel heeft een maritiem thema maar is niet kitsch. Alles is stijlvol ingericht vol maritieme details. In de kamers vind je onder andere mooie houten wanden, een reddingsboei in de badkamer en behang met daarop een bouwtekening van een schip. Over smaak valt te twisten maar ik krijg een warm gevoel van dit thema. Mijn oma groeide op op een schip en ik ben dan ook groot geworden met heel veel verhalen over het leven aan boord; instant nostalgie dus dat maritieme thema.

De kamer is wat ruimer dan een basic kamer en het ontbreekt je aan niks. Er is een koelkast, voldoende ruimte voor je spullen, koffie, thee, een föhn, toiletartikelen en meer. We hadden een mooi uitzicht op de jachthaven en de Vinkeveense plassen en begonnen ons uitje met een dutje. De bedden slapen heerlijk en hebben van die perfecte hotel dekbedden die ik thuis maar niet nagebootst krijg. Voor mij een pluspunt: de kussen waren erg dik en dat vind ik niet fijn. In de kast vond ik dunne kussens waardoor ik alsnog heerlijk geslapen heb.

Na het dutje was het tijd om onszelf mooi te maken en naar The Harbour Club Vinkeveen te gaan voor een diner. The Harbour Club zit vast aan het hotel en je loopt er langs de receptie gewoon naar binnen; ideaal.

The Harbour Club Vinkeveen

We hadden al eens eerder gegeten bij The Harbour Club en ik ben er altijd zeer over te spreken. Je betaalt wat meer dan gemiddeld maar de ervaring is dan ook zeer bovengemiddeld. We kregen een prachtige plek aan het water, het was ruim in de 20 graden en ons diner kon beginnen. We kregen 4 gangen en mochten per gang uit 3 opties kiezen. Hieronder heb ik de (tijdens ons verblijf) beschikbare opties en onze keuzes met een korte review opgelijst.

Voorgerecht
  • Ahi Tuna Pizza
  • Beef Tataki
    • Was hemels. De perfecte balans tussen mals en krokant: mega smaakvol.
  • Vega Buddha Maki Roll
    • Deze vega sushi met groenen en wasabi mayonaise was ook erg lekker. Het waren echter wel heel veel rollen, dat had van mij wel de helft gemogen want rijst is vrij machtig. De huisgemaakte wasabi in een schijfje komkommer was een perfecte toevoeging.
Tussengerecht
  • Salmon Taco’s
  • Beef Taco’s
    • Deze kleine taco’s waren erg goed en smaakvol. Schrik niet van het woord taco’s: je krijgt twee vrij kleine taco’s (kleiner dan je vuist) en zit dus niet na twee gangen al vol. Ze leken wat eenvoudig maar we proefden zo veel verschillende dingen. Niet pittig maar lekker hartig en altijd goed.
  • Avocado Taco’s
    • Ook deze taco’s bevielen goed. Net wat vlakker qua smaak dan de beef taco’s maar avocado en geitenkaas blijft toch altijd een lekkere combinatie.
Hoofdgerecht
  • Chicken Supreme
    • Met de kip was niks mis maar het was naar onze smaak een beetje aan de saaie kant. We houden beide van hele aanwezige smaken en gekke dingen en dit was gewoon kip. Goede kip; heel mals maar qua smaak niet speciaal. Een ideale veilige keuze als je niet van gekkigheid houdt maar voor ons wat te veilig.
  • Salmon Miso
  • Sparc Carrot Burger
    • Steven ging voor deze burger van onder andere wortel en die beviel goed. Niet zo’n klassieke vega smaak maar een smaakvolle burger met heerlijke saus en ambachtelijke friet.
Nagerecht
  • Red Velvet
  • Cheese Platter
  • The Golden Brick (+€10)
    • Wij gingen uiteraard voor dit bijzondere toetje om te delen. Je krijgt letterlijk een ‘goudstaaf” op tafel met daaromheen ijs, room en fruit. De goudstaaf slaan ze stuk (mag je ook zelf doen) en binnenin zit een soort chocolademousse, vruchtengelei, brownie, crispy bolletjes en meer. Absoluut het leukste dessert wat ik ooit op heb. Een gigantisch ding, mega lekker en echt een leuke afsluiter van je diner: ik zeg doen. Check zeker mijn highlight om de ‘Golden Brick’ in actie te zien.
Drankjes

Steven nam een paar biertjes maar echte drinkers zijn we niet. Ik drink sowieso geen alcohol en vind bij uit eten Spa rood met citroen het lekkerst. Een alcoholvrije co*cktail proberen vind ik wel altijd leuk en ook hierin ga ik graag voor wat bijzonders. Ik had er nog meer willen proberen maar na dat geweldige toetje zaten we zo vol, dat het bij één co*cktail gebleven is.

  • Virgin Paloma
    • Deze co*cktail met peper, grapefruit, agave siroop en limoen was erg speciaal. Bij het drinken proefde je eerst grapefruit en limoen en daarna kwam de kick van de peper. Niet zo heftig alsof je tabasco drinkt maar wel echt een kick; heel lekker in combinatie met het frisse van de rest van het drankje. Hele leuke co*cktail en aanrader als je van wat bijzonders houdt!

Na dit heerlijke diner liepen we met volle buikjes de lift in, namen we een warme douche en rolden we ons bed in. Erg romantisch werd het niet; ik sliep binnen 3 seconden. De volgende ochtend werden we wakker met wederom dat prachtige uitzicht en was het tijd om te gaan ontbijten.

Het ontbijt

Beneden bij de bar is het ontbijt en ook dat was weer heerlijk verzorgd. Ze serveerden onder andere:

  • Luxe glutenvrij crackers.
  • Diverse soorten brood, croissantjes en meer.
  • Yoghurt.
  • Granola.
  • Allerlei soorten broodbeleg.
  • Heel veel fruit.
  • Verschillende bereidingen van ei.
  • Bacon.
  • Koffie, thee, smoothies.

Lekker veel keus al alles was net even wat luxer dan standaard hotel ontbijtjes. Zo waren de vleeswaren luxer, was er heel veel keuze qua glutenvrij producten, zag ik hummus en werden er verse smoothies gemaakt.

Die fijne deal!

We hebben het heerlijk gehad en gaan zeker weer eens terug. Zo fijn om er even tussenuit te zijn en samen te genieten. Ons arrangement heet Sleep & Dine en boek je voor maximaal €199 voor 2 personen en dat is wat ons betreft een extreem goede deal. Als je bij The Harbour Club Vinkeveen gaat eten ben je al snel minimaal €100 de man kwijt en bij het arrangement heb je dus voor nog geen €200 een overnachting met ontbijt én een diner van 4 gangen inclusief drinken. Mega goede deal, toch? Boeken kan op deze pagina en ik vind het superleuk als je me laat weten of tagt als je ook lekker gaat genieten. Wil je de beelden van ons verblijf zien? Check dan mijn Instagram en klik op de highlight ‘Sleep & Dine’.

*Dit artikel betreft een samenwerking.

Sleep & Dine bij The Harbour Club Vinkeveen: aanrader + vet goede deal! (2024)
Top Articles
MELAG MELADEM 53 BEDIENUNGSANWEISUNG Pdf-Herunterladen
Latest News from Legal Newsline
Skigebiet Portillo - Skiurlaub - Skifahren - Testberichte
Frases para un bendecido domingo: llena tu día con palabras de gratitud y esperanza - Blogfrases
No Hard Feelings Showtimes Near Metropolitan Fiesta 5 Theatre
Lorton Transfer Station
Rabbits Foot Osrs
What to Serve with Lasagna (80+ side dishes and wine pairings)
Collision Masters Fairbanks
Eric Rohan Justin Obituary
According To The Wall Street Journal Weegy
Ashlyn Peaks Bio
123 Movies Babylon
Pollen Count Los Altos
Daniela Antury Telegram
Https //Advanceautoparts.4Myrebate.com
Babyrainbow Private
Job Shop Hearthside Schedule
Hood County Buy Sell And Trade
Uc Santa Cruz Events
The Grand Canyon main water line has broken dozens of times. Why is it getting a major fix only now?
Daylight Matt And Kim Lyrics
Pjs Obits
Breckie Hill Mega Link
How your diet could help combat climate change in 2019 | CNN
Lakewood Campground Golf Cart Rental
Gazette Obituary Colorado Springs
South Bend Weather Underground
Globle Answer March 1 2023
Piedmont Healthstream Sign In
Buhl Park Summer Concert Series 2023 Schedule
Weather October 15
Bad Business Private Server Commands
Devotion Showtimes Near The Grand 16 - Pier Park
Cbs Trade Value Chart Week 10
Wake County Court Records | NorthCarolinaCourtRecords.us
Netherforged Lavaproof Boots
Hingham Police Scanner Wicked Local
3302577704
National Insider Threat Awareness Month - 2024 DCSA Conference For Insider Threat Virtual Registration Still Available
Union Corners Obgyn
Nid Lcms
Birmingham City Schools Clever Login
US-amerikanisches Fernsehen 2023 in Deutschland schauen
Amc.santa Anita
Grizzly Expiration Date Chart 2023
Ucla Basketball Bruinzone
Wolf Of Wallstreet 123 Movies
American Bully Puppies for Sale | Lancaster Puppies
Backpage New York | massage in New York, New York
Erespassrider Ual
O'reilly's Eastman Georgia
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 6314

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.